Ansatte

Vibeke Angeltveit Lie

Stilling: Eier og pedagogisk medarbeider

Vibeke er engasjert i det barna driver med. Hun jobber med de eldste barna.  Liker å jobbe med prosjekter, ha samlingsstunder og å undre seg over stort og smått sammen med barna. Vibeke trives aller best ute og er er opptatt av at barna skal bli glad i naturen og ta vare på naturen rundt seg..

Stine Hogga Siljan

Stilling: Styrer

Stine sin jobb innebærer både det administrative lederansvaret og jobb på avdeling sammen med barna. Hun har en fin lederstil, og ser alle, både barna og den enkelte ansatte. Hun er en tilstedeværende og trygg voksen. Hun liker å være med barna på det som skjer i løpet av dagen. Ta del i opplevelsene deres, lytte, samtale, veilede og oppmuntre, smile og le….

Cecilie Ulveset

Stilling: Pedagogisk leder

Cecilie har et hjerte for alle barn. Hun ser den enkelte, også de som trenger litt ekstra. Cecilie engasjerer seg i ulike prosjekter med utgangspunkt i det barna interesserer seg for. Hun tar seg god tid til å samtale med barna. Cecilie liker aller best å ta med seg en gruppe barn på tur, lese bøker eller fortelle historier ,på tur eller i barnehagen.

Karoline Naustdal

Stilling: Pedagog

Karoline er alltid i godt humør og møter alle med et smil. Hun jobber med de minste barna i barnehagen. Hun er god på å veilede og oppmuntre barna.Hun liker best å være ute, leke,synge, lese bøker og gå på tur.

Ingrid Rinde

Stilling: Barne og ungdomsarbeider

Ingrid er en stabil og trygg voksen.  Hun jobber med de minste barna i barnehagen. Hun er tålmodig og har alltid et trygt fang eller en hånd å holde i. Ingrid liker å lese og synge med barna og er god til å engasjere barna i samlingstunder.

Natalie Lie

Stilling: Pedagogisk medarbeider

Natalie liker å gå på tur eller ha prosjekt med en gruppe barn. Natalie er kreativ og er ofte å finne sammen med barna med et formingsprosjekt. Hun er dyrekjær og trives med å stelle hønsegården i Liatunet, sammen med en gruppe barn..